Consumenten

Ecowave BV is met verschillende concepten op de consumentenmarkt actief, in meerdere Europese landen.

Webshop Smart2have.com
De website Smart2have is gestart vanwege de groeiende vraag naar gebruikte producten. Deze bieden we in diverse categorieën aan; Goed, Beter en Best waarbij een strenge selectie wordt gehanteerd in de kwaliteit van het toestel en gradatie in gebruikssporen.

Smart2have kiest ervoor niet zomaar gebruikte toestellen aan te bieden. Ieder toestel is uitvoerig getest en wordt geleverd met headset (waar van toepassing) en oplader. Alles keurig verpakt in een Smart2have of originele verpakking. Kijk voor meer informatie op www.smart2have.com.

 

Uw oude mobiele telefoon verkopen
Bij aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon wordt het oude toestel vaak bewaard als reservetoestel. In de praktijk blijkt dat het toestel na enkele jaren nog steeds ongebruikt is blijven liggen en vervolgens alsnog met het reguliere huisvuil wordt weggegooid. Zo komen er niet alleen schadelijke stoffen in het milieu terecht, maar tegelijk verdampt ook de volledige waarde (tot wel honderden euro’s) van het oude toestel.

Ecowave biedt concepten voor consumenten om hun oude toestel(len) te verkopen in meerdere Europese landen:

Bij alle concepten biedt Ecowave niet alleen uitstekende vergoedingen, ook wordt er waarde gehecht aan aantrekkelijke verzendmethodes (gratis en verzekerd), goede klantenservice en snelle uitbetaling (binnen 24 uur na ontvangst en verwerking). In alle landen ontvangen we dan ook zeer hoge klantbeoordelingen.