Scholen – Stichtingen

Ecowave kan voor scholen en stichtingen interessante inzamelacties mee opzetten. Zo kan met het verzamelen van gebruike mobieltjes op originele wijze extra geld worden ingezameld. Naar schatting liggen er in Nederland namelijk miljoenen oude mobieltjes in lades en kastjes. Vaak bedoeld als reservetoestel, maar in de praktijk blijft het toestel er 9 van de 10 keer liggen tot het uiteindelijk toch op de afvalberg belandt.

Mobieltjes inzamelen
Een inzamelactie is de ideale manier om mensen attent te maken op het feit dat ze nog spaargeld in de lade hebben liggen. Door iedereen over te halen hun ongebruikte mobieltje te doneren kan een behoorlijk bedrag worden verzameld!

Top vergoedingen, gedetailleerde rapportages en snelle uitbetaling
Ecowave is de ideale partner om zo’n inzamelactie op te zetten. Ecowave biedt mooie vergoedingen voor toestellen en kan ook de volledige logistiek voor u regelen. U ontvangt gedetailleerde rapportages en de waarde van de ingezamelde toestellen wordt snel uitbetaald.

Duurzaam en milieuvriendelijk
Natuurlijk worden alle toestellen, ook die geen waarde meer hebben, op de juiste wijze verwerkt waarbij het milieu zo weinig mogelijk wordt belast. Zo is uw inzamelactie ook nog eens bijzonder duurzaam!

Neem contact op voor een oplossing op maat