Goede doelen

Voor goede doelen en andere liefdadigheidsinstellingen biedt Ecowave interessante inzamelprogramma’s aan. Zo kan met het verzamelen van gebruike mobieltjes op originele wijze extra geld worden ingezameld.

Miljoenen ongebruikte mobieltjes
In Nederland wonen 16,7 miljoen mensen. Volgens de laatste schattingen bevinden zich er in ons land liefst 21,7 miljoen mobieltjes. Inmiddels hebben de meeste mensen 1 of meer mobieltjes ergens ongebruikt liggen, die samen een grote waarde vertegenwoordigen. Toestellen die worden bewaard als reservetoestel blijven vaak ongebruikt liggen en de waarde verdampt dan volledig.

Top vergoedingen, gedetailleerde rapportage en snelle uitbetaling
Ecowave biedt concurrerende vergoedingen voor uw toestel(len) en u kunt kosteloos insturen of we halen het kosteloos bij u op.

Mobieltje doneren aan uw goede doel
Uw inzamelactie is de ideale gelegenheid om mensen attent te maken op het feit dat ze nog spaargeld in de lade hebben liggen in de vorm van hun oude mobieltje. Door simpelweg hun oude ongebruikte mobieltje te doneren kunnen ze zo hun steentje bijdragen.

Duurzaam en mileuvriendelijk
Natuurlijk worden alle toestellen, ook die geen waarde meer hebben, op de juiste wijze verwerkt waarbij het milieu zo weinig mogelijk wordt belast. Zo is uw inzamelactie ook nog eens bijzonder duurzaam!

Neem contact op voor een oplossing op maat